domingo, 16 de febrero de 2014

Wat is liefde

Liefde is iets wat we voelen is de reden voor levende mensen , levende wezens en dezelfde God , in de afwezigheid van liefde is er rust en stilte soms sommige mensen voelen het tegenovergestelde van liefde is haat ander of anderen en dit is de reden waarom zo veel kwaad , oorlog en wraak en strijd in de wereld onder de mensen .
Gods liefde voor de mensheid bekend is of gezegd in de Schriften dat God barmhartig en lankmoedig met de mensheid , want deze wereld is zondig we zijn zondige natuur , maar Gods liefde is als een vader met eindeloos geduld en barmhartigheid die altijd met ons als we het nodig hebben , dus het is wel de Eeuwige Vader , heeft God het niet erg onze zonden zal God niet verachten een gebroken en vernederd hart bedroefd over hun zonden te bekeren naar zijn vergeving die ingenomen kinderen die wedergeboren zijn en sterven aan de oude man , dat is de liefde van God .
Liefde in de mens of zoals ze zeggen in de mensheid is of manifesteert zich op vele manieren om andere mensen op een positieve manier de liefde is , waar, zuiver, liefdevol , zorgzaam, vriendelijk, respectvol, eerlijk, oprecht, begrijpelijk , goedaardig , aardig, vriendelijk , enz. , enz , .
Negatief op mensen liefde , obsessief , bezitterig , humeurig , onzeker, inrespetuoso , onbegrijpelijk , oneerlijk , onrechtvaardig , enz. , enz , .
Bij dieren de liefde zien we dat mannelijke en vrouwelijke van elke soort paren en kijken naar hun liefdesnestje wanneer hun kinderen er worden geboren terwijl ze brengen je eten voor haar kroost nest of bed oy wanneer u al een bepaalde leeftijd en maturiteit de take vlucht of lopen ze hebben om hun eigen leven te maken als ze ooit deden en geef je kinderen de vrijheid om hun leven te zoeken en blijven hun cyclus van het dierlijk leven .
Bij planten is liefde in de schoonheid van hun bladeren kleuren , het prachtige landschap zien we , dat geeft ons zoveel harmonie , ook de bomen geeft ons zuurstof van het leven , schaduw, voedsel voor dieren en ook voor de mensheid en zo veel dingen in de wereld om hun liefde te uiten op een bepaalde manier als een licht dag zon , geeft ons zijn zonne-energie en straalt elke dag als het begin van de dag of uit de zon en de maan , de haven nacht dat de ernst en de timing van het veld gewassen in de wereld van de vele dingen , etc verandert .

We moeten liefde zaaien bij mensen , moet je de kinderen en de liefde tussen families lief, omdat de liefde in de wereld van vandaag werd gekoeld , soms is het leven niets waard , verloren zijn gegaan door de effecten en de vreze Gods.

" LOVE IS HET HOUDEN VAN DE ANDERE ONGEACHT storingen Storingen omdat we allemaal , WE ALL verkeerd en dat is een ander beledigen LIEFDE. " John William Closet Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...