domingo, 16 de febrero de 2014

Aşk nedir

Aşk hissettiğimiz şey , insan canlıları yaşıyor veaynı Tanrı içinnedenidir sevgiyokluğunda barış ve orada olduğunu sessiz bazen bazı insanlar sevgi karşısında nefret hissediyorum diğer veya diğerleri ve bu neden bu kadar kötülük , savaş ve insanlar arasındadünyada intikam ve çekişme .
insanlık için Tanrı'nın sevgisi bilinen ya da Tanrı merhametli ve insanlığa nın sabırlı olankutsal söyledi bu dünya günahkâr olduğu için biz günahkâr doğası vardır , ama Tanrı'nın sevgisi bir baba gibi olduğunu BuEbedi Baba denir yüzden ihtiyacınız olduğunda bizimle her zaman sonsuz sabır ve merhamet ile , Tanrı günahlarımız Tanrı ağırlıyor onun af isteyen tövbe bir kırık ve boyunları bükük kalp günahları mırıldanırdı hor olmaz sakıncası yok yeniden doğmuş veyaşlı adam ölür çocuklar , Tanrı'nınsevgisidir .
İnsanlarda aşk ya da insanlığa ya da olumlu bir şekilde aşık diğer insanlara birçok yönden tecelli dediği gibi , gerçek , saf , sevgi dolu , sevecen , tür, saygılı, adil , dürüst , anlaşılabilir , , iyi huylu vb , güleryüzlü, nazik , vb .
Olumsuz vb insanların sevgi , obsesif , iyelik , Moody , güvensiz , inrespetuoso , anlaşılmaz , sahtekâr , haksız , vb üzerinde .
Hayvanlardaaşk biz zaten belli bir yaşa ve olgunluğa sahip olduğunda onlar onu yavru yuva veya yatak OY yiyecek getirmek ise her türün erkek ve dişi çiftleşmek ve onların çocukları var doğduğu zaman onların aşk yuvasını izlerken görüyoruz almak uçuş veya çalışma onlar bir kez yaptım ve çocuklar hayatlarını aramak ve hayvan yaşam döngüsü devam etmeközgürlük vermek gibi kendi yaşam yapmak zorunda .
Bitkilerde yaprakları renkgüzelliği aşk , biz görmekgüzel sahne , o , bize çok uyum sağlar , aynı zamandaağaç bize hayvanlar için yaşam , gölge , gıda oksijen verir ve aynı zamanda insanlık için ve bu yüzdendünyada birçok şey , hafif bir gün güneş gibi bir şekilde onların sevgi ifade bize onun güneş veren ve gününşafak veyagüneş ve ay ,liman dışında her gün parlıyor için birçok şeyler arasındadünyada tarla bitkilerininşiddetini ve zamanlamasını , vb değiştirir gece .

Biz insanlar sevgi ekmek gerekir , aşk bugünün dünyasında soğutuldu çünkü aileler arasındakiçocuk ve sevgi sevmek zorunda , bazen hayat SILINECEKTIR , şey değmez ÇÜNKÜMENKUL VE ALLAH KORKUSU.

" AŞK ÇÜNKÜ HEPİMİZ , HEPİMİZ YANLIŞ OLURSA HATALAR FAYLARINDİĞER SEVGİ DOLU OLDUĞU VE BU BİR SEVGİ rencide 'S . " John William Dolap Sarayı .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...