domingo, 16 de febrero de 2014

Co je to láska

Láska je něco, co cítíme, jedůvodem pro živé lidské bytosti , živé bytosti atentýž Bůh , v nepřítomnosti lásky, tam je klid a mír někdy někteří lidé pocit, že opakem lásky nenávist další nebo jiné , a to je důvod, proč tolik zla , války a pomsty a spor ve světě mezi lidmi .
Boží láska k lidstvu je známo, nebo že v písmech , že Bůh je milosrdný a trpělivosti s lidmi , protože tento svět je hříšný jsme hříšná přirozenost , ale Boží láska je jako otec s nekonečnou trpělivostí a milosrdenství , které je vždy s námi , když ji potřebujeme , takže je nazývánOtec věčnosti , Bůh nevadí naše hříchy, Bůh nebude pohrdatzlomené a pokoru srdce truchlil pro své hříchy , aby činili pokání hledá jeho odpuštění , která je nakloněna děti, které se narodí znovu a umírají na starého muže , to jeláska k Bohu .
Láska u lidí , nebo jak se říká v lidstvu je , nebo se projevuje v mnoha ohledech k ostatním lidem v pozitivním způsobem láska je , pravda , čistý , milující , starostlivá , laskavá, uctivý , spravedlivý , upřímný , srozumitelné , benigní , laskavý , přátelský , atd. , atd. .
Negativně na lásce lidí , obsedantní , přivlastňovací , náladový , nejisté , inrespetuoso , nepochopitelné , nečestné , nespravedlivé , atd. , atd. , .
U zvířatláska, vidíme, že samec a samice každého druhu kamarád a sledování jejich hnízdečko lásky , když se tam rodí své děti , zatímco oni , aby si jídlo do svého plodového hnízda nebo postel oy , když už máte určitého věku a vyspělosti vzlétnout , nebo běh mají , aby se jejich vlastní život, jako kdysi a dát svým dětem svobodu hledat své životy , a pokračovat v jejich koloběh života zvířat .
V rostlinách je láska v krásu svých listů barvy ,krásné scenérie vidíme , že nám dává tolik harmonie , i stromy nám dává kyslík života , stínu , potravy pro zvířata , a také pro lidstvo a tolik věcí na světě vyjádřit svou lásku nějakým způsobem jako světlo denní slunce , dává nám svou solární a svítí každý den, jako úsvitu dne , nebo ze slunce a měsíc , do přístavu noc , která změní závažnost a načasování polních plodin ve světě mezi mnoha věcí , atd , .

Musíme zasít lásku lidí , máte rádi děti a lásku mezi rodinami , protože láska se ochladí v dnešním světě , někdy život nestojí za nic , neztratí, protožepro cenné papíry a strach z Boha .

"Láska je MILOVATJINÉ BEZ OHLEDU NA Poruchy Poruchy , protože všichni , my všichni špatně a to je další urazit lásku. " John William skříň Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...