domingo, 16 de febrero de 2014

Mi a szerelem

A szerelem az, amit érzünk, az az oka, élő emberi lények , az élőlények és ugyanaz az Isten , a szeretet hiánya van, béke és nyugalom néha néhány ember úgy érzi, a szeretet ellentéte nem a gyűlölet másik vagy a többi , és ez az, amiért annyira gonosz , a háború és a bosszú és a viszály a világon az emberek között .
Isten szeretete az emberiség ismert , vagy azt mondta , a Szentírás , hogy Isten irgalmas és longsuffering az emberiséggel, mert ez a világ bűnös vagyunk bűnös természet, de Isten szeretete olyan, mint egy apa végtelen türelem és kegyelem , amely mindig velünk van , ha szükségünk van rá , így nevezik az Örökkévaló Atya , Isten nem bánja bűneinket Isten nem megvetni a megtört és alázatos szívvel bánkódott bűneiket megbánják keresi a megbocsátást , amely fogadja gyermekek, akik újjászülettek és meghalni, hogy az öreg , hogy az Isten szeretete .
Szerelem az emberek , vagy ahogy mondják, az emberiség , vagy mutatkozik meg sok módja van, hogy más emberek pozitív módon a szerelem , igaz , tiszta , szerető , gondoskodó , kedves , tisztelettudó , tisztességes , becsületes, érthető , jóindulatú , kedves, barátságos , stb , stb , .
Negatívan az emberek szeretete , megszállott , birtokos , hangulatos , biztonságos , inrespetuoso , érthetetlen , tisztességtelen , igazságtalan , stb , stb , .
Az állatok szeretete azt látjuk, hogy a férfi és a női egyes fajok párosodnak , és figyeli a szerelmi fészek , amikor a gyerekek is ott született , miközben ők hozzák az ételt neki töprengeni fészket vagy ágy Oy , ha már van egy bizonyos életkor és érettségi a elrepül , vagy futni , hogy van, hogy a saját életét , mint egykor , és hogy a gyerekek szabadon kereshet az életüket, és továbbra is a ciklus állati élet .
A növények a szeretet , a szépség, a levelek színe , a gyönyörű táj , amit látunk, hogy ad nekünk annyi harmónia , szintén a fák ad nekünk az oxigén az élet, az árnyék, az állatok részére , valamint az emberiség és a oly sok dolog a világon, hogy kifejezzék szeretetüket valamilyen módon , mint egy könnyű nap nap, ami nekünk a nap-és ragyog minden nap, mint a hajnal a nap vagy ki a nap és a Hold , a port éjszaka , amely megváltoztatja a súlyossága és időzítése szántóföldi növények a világ között sok dolgot , stb .

Fel kell vetni a szeretet az emberek , meg kell szeretni a gyerekek és a szeretet között, a családok , mert a szeretet lehűtjük, a mai világban , néha az élet nem ér semmit , BE elveszett, mert az értékpapír-és az istenfélelem .

"A szeretet szerető MÁS FÜGGETLENÜL Hibák A hibák , mert mindannyian , mi minden rossz, és ez már egy másik megsérteni SZERETET. " John William Closet Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...