domingo, 16 de febrero de 2014

Què és l'amor

L'amor és una cosa que sentim , és la raó de viure dels éssers humans , dels éssers vius i del mateix Déu , quan es manca d'amor no hi ha pau i tranquil · litat de vegades algunes persones senten el contrari a l'amor que és l'odi cap l'altre o altres persones i aquesta és la raó de tanta maldat , guerra i venjança i conteses en el món entre els éssers humans .
l'amor de Déu cap a la humanitat es coneix o es diu a les sagrades escriptures que Déu és misericordiós i lent per a la ira amb la humanitat perquè aquest món és de pecadors som de naturalesa pecaminosa , però l'amor de Déu és com la d'un pare amb una infinita paciència i misericòrdia perquè aquesta sempre amb nosaltres quan ho necessitem per això és cridat el pare etern , Déu no li importa nostres pecats Déu no menysprea un cor contristo i humiliat pels seus pecats que es penedeixen buscant el seu perdó on rep als seus fills que neixen de nou i moren al vell home, aquest és l'amor de Déu .
L'amor en els éssers humans o com es diu a la humanitat és o es manifesta de moltes maneres cap a les altres persones en una manera positiva l'amor és , fidel , pur , afectuós , atent , amable , respectuós , just , honest , comprensible , benigne , bondadós , amigable , entre d'altres , etc , .
De manera negativa en les persones l'amor és , obsessiu , possessiu , capritxós , insegur , inrespetuoso , incomprensible , deshonest , injust , entre d'altres , etc , .
En els animals el amor ho veiem que femella i mascle de cada espècie s'aparellen i tenen cura el seu niu d' amor i quan neixen els seus nens hi són mentre que li porten el seu aliment al seu cria al niu o llit oi quan ja té certa edat i maduresa els fan fora a volar o els corren que han de fer la seva pròpia vida com mai ho van fer ells i li donen la seva llibertat als seus nens perquè busquin la seva habitació i segueixin amb el seu cicle de vida animal .
A les plantes es veu l'amor a la bellesa de les seves fulles seu color , els bells paisatges que veiem , que ens dóna tanta harmonia , també els arbres ens dóna l'oxigen de vida , ombra , aliment per als animals i també per a la humanitat i així tantes coses que hi ha al món que expressen el seu amor d'alguna manera com el sol llumenera del dia , que ens dóna la seva energia solar i il · lumina cada dia com l'alba del dia o el sortir del sol i la lluna , llumenera de la nit la que canvia la gravetat i els temps del camp i dels cultius en el món entre moltes coses , etc , .

Cal sembrar l'amor a les persones, cal estimar els fills o estimar-se entre famílies perquè l'amor es a refredat en el món actual , moltes vegades la vida ja no val res , PERQUÈ SIGUIN PERDUT ELS VALORS I EL TEMOR DE DÉU .

" L'AMOR ES FA ESTIMANT L'ALTRE SENSE IMPORTAR ELS SEUS DEFECTES , ELS SEUS ERRORS PERQUÈ TOTS ELS TENIM , TOTS ens equivoquem i ofenem L'ALTRE AIXÒ ÉS AMOR . " John William Rober Palau .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...