domingo, 16 de febrero de 2014

Čo je to láska

Láska je niečo , čo cítime , je dôvodom pre živé ľudské bytosti , živé bytosti a ten istý Boh , v neprítomnosti lásky , tam je pokoj a mier niekedy niektorí ľudia pocit , že opakom lásky nenávisť ďalšie alebo iné , a to je dôvod , prečo toľko zla , vojny a pomsty a spor vo svete medzi ľuďmi .
Božia láska k ľudstvu je známe , alebo že v písmach , že Boh je milosrdný a trpezlivosti s ľuďmi , pretože tento svet je hriešny sme hriešna prirodzenosť , ale Božia láska je ako otec s nekonečnou trpezlivosťou a milosrdenstvo , ktoré je vždy s nami , keď ju potrebujeme , takže je nazývaný Otec večnosti , Boh nevadí naše hriechy , Boh nebude pohŕdať zlomené a pokoru srdca smútil pre svoje hriechy , aby činili pokánie hľadá jeho odpustenie , ktorá je naklonená deti , ktoré sa narodia znova a umierajú na starého muža , to je láska k Bohu .
Láska u ľudí , alebo ako sa hovorí v ​​ľudstvu je , alebo sa prejavuje v mnohých ohľadoch k ostatným ľuďom v pozitívnym spôsobom láska je , pravda , čistý , milujúci , starostlivá , láskavá , úctivý , spravodlivý , úprimný , zrozumiteľné , benígne , láskavý , priateľský , atď , atď .
Negatívne na láske ľudí , obsedantné , privlastňovacie , náladový , neisté , inrespetuoso , nepochopiteľné , nečestné , nespravodlivé , atď , atď , .
U zvierat láska , vidíme , že samec a samica každého druhu kamarát a sledovanie ich hniezdočko lásky , keď sa tam rodí svoje deti , zatiaľ čo oni , aby si jedlo do svojho plodového hniezda alebo posteľ oy , keď už máte určitého veku a vyspelosti vzlietnuť , alebo beh majú , aby sa ich vlastný život , ako kedysi a dať svojim deťom slobodu hľadať svoje životy , a pokračovať v ich kolobeh života zvierat .
V rastlinách je láska v krásu svojich listov farby , krásne scenérie vidíme , že nám dáva toľko harmónie , aj stromy nám dáva kyslík života , tieňa , potravy pre zvieratá , a tiež pre ľudstvo a toľko vecí na svete vyjadriť svoju lásku nejakým spôsobom ako svetlo denné slnko , dáva nám svoju solárnu a svieti každý deň , ako úsvitu dňa , alebo zo slnka a mesiac , do prístavu noc , ktorá zmení závažnosť a načasovanie poľných plodín vo svete medzi mnohých vecí , atd, .

Musíme zasiať lásku ľudí , máte radi deti a lásku medzi rodinami , pretože láska sa ochladí v dnešnom svete , niekedy život nestojí za nič , nestratí , pretože pre cenné papiere a strach z Boha .

" Láska je MILOVAŤ INÉ NAPRIEK Poruchy Poruchy , pretože všetci , my všetci zle a to je ďalší uraziť lásku . " John William skriňa Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...