domingo, 16 de febrero de 2014

Vad är kärlek

Kärlek är något som vi känner är orsaken till levande människor , levande ting och samma Gud , om det inte finns kärlek finns det lugn och ro ibland vissa människor känner motsatsen till kärlek är hat eller de andra , och det är därför så mycket ondska , krig och hämnd och stridigheter i världen bland människor .
Guds kärlek till mänskligheten är känd eller sagt i skrifterna att Gud är barmhärtig och långmodig med mänskligheten , eftersom denna värld är syndiga vi är syndiga natur , men Guds kärlek är som en far med oändligt tålamod och nåd som är alltid med oss när vi behöver det så det kallas Evig Fader , Gud har något emot våra synder Gud kommer inte att förakta en trasig och ödmjuk hjärta sörjde för sina synder att ångra söka hans förlåtelse som välkomnar barn som föds på nytt och dör till den gamle mannen , är att Guds kärlek .
Kärlek i människor eller som de säger i mänskligheten är , eller visar sig på många sätt till andra människor på ett positivt sätt kärlek är , sann , ren , kärleksfull , omtänksam, snäll , respektfull , rättvis , ärlig , förståeligt , godartad , snäll , vänlig , etc , etc , .
Negativt på folkets kärlek , tvångsmässigt , possessiva , lynnig , osäker , inrespetuoso , obegripligt , oärlig , orättvist , etc , etc , .
Hos djur med kärlek ser vi att manligt och kvinnligt av varje art parar sig och tittar på deras kärleksnäste när deras barn föds där medan de få din mat till sin kull boet eller säng oy när du redan har en viss ålder och mognad take flygning eller köra de måste göra sina egna liv som de en gång gjorde och ge barnen frihet att söka sina liv och fortsätta sin cykel av djurlivet.
I växter är kärleken i skönheten i sina blad färg , den vackra naturen som vi ser , som ger oss så mycket harmoni , även träden ger oss syre i livet , skugga , mat för djur och även för mänskligheten och så många saker i världen att uttrycka sin kärlek på något sätt som en ljus dag sol , ger oss sin sol och lyser varje dag som i början av dagen eller ut i solen och månen , hamnen natten som ändrar svårighetsgraden och tidpunkten för åkergrödori världen bland många saker , etc , .

Vi måste så kärlek i människor , du måste älska barnen och kärleken mellan familjer eftersom kärleken kyldes i dagens värld , ibland livet är inte värt någonting , gå förlorade på grund värdepapperen och gudsfruktan .

" KÄRLEK ÄR ÄLSKA ANDRA OAVSETT FEL FEL eftersom vi alla vi alla fel och det är en annan förolämpa KÄRLEK . " John William Closet Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...