domingo, 16 de febrero de 2014

Τι είναι η αγάπη

Η αγάπη είναι κάτι που πιστεύουμε ότι είναι ο λόγος για τη ζωή των ανθρώπων , που ζουν τα πράγματα και ο ίδιος ο Θεός , με την απουσία της αγάπης υπάρχει ειρήνη και ησυχία μερικές φορές μερικοί άνθρωποι αισθάνονται το αντίθετο της αγάπης είναι το μίσος άλλος ή οι άλλοι και αυτός είναι ο λόγος τόσο πολύ κακό , τον πόλεμο και την εκδίκηση και συγκρούσεις στον κόσμο μεταξύ των ανθρώπων .
Η αγάπη του Θεού για την ανθρωπότητα είναι γνωστή ή είπε στις Γραφές ότι ο Θεός είναι ελεήμων και μακρόθυμος με την ανθρωπότητα , επειδή αυτός ο κόσμος είναι αμαρτωλοί είμαστε αμαρτωλή φύση , αλλά η αγάπη του Θεού είναι σαν πατέρας με άπειρη υπομονή και το έλεος που είναι πάντα μαζί μας , όταν χρειαζόμαστε γι 'αυτό ονομάζεται η αιώνια Πατέρας , ο Θεός δεν πειράζει τις αμαρτίες μας, ο Θεός δεν θα περιφρονεί μια σπασμένη καρδιά και ταπείνωσε θρηνούν για τις αμαρτίες τους, να μετανοήσουν ζητούν συγχώρεση του, η οποία εκφράζει την ικανοποίησή της τα παιδιά που γεννιούνται και πεθαίνουν και πάλι ο γέρος , που είναι η αγάπη του Θεού .
Η αγάπη σε ανθρώπους ή όπως λένε στην ανθρωπότητα είναι ή εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους σε άλλους ανθρώπους με θετικό τρόπο είναι η αγάπη, αληθινή, αγνή , αγάπη, φροντίδα , το είδος , με σεβασμό, δίκαιη , έντιμη , κατανοητό , καλοήθη , ευγενικό, φιλικό , κλπ , κλπ , .
Αρνητικά την αγάπη των ανθρώπων , ψυχαναγκαστική , κτητικός , κυκλοθυμικός , ανασφαλής, inrespetuoso , ακατανόητο , ανέντιμο , άδικο , κλπ , κλπ , .
Στα ζώα η αγάπη βλέπουμε ότι άνδρες και γυναίκες κάθε είδους ζευγαρώσουν και βλέποντας ερωτική φωλιά τους, όταν τα παιδιά τους γεννήθηκαν εκεί, ενώ φέρνουν το φαγητό σας σε φωλιά γόνου της ή το κρεβάτι oy όταν έχετε ήδη μια ορισμένη ηλικία και ωριμότητα η πτήση να λάβει ή να τρέξει πρέπει να κάνουν τη δική τους ζωή όπως κάποτε και να δώσει στα παιδιά σας την ελευθερία να επιδιώξει τη ζωή τους και να συνεχίσουν τον κύκλο της ζωής τους ζώων .
Στα φυτά είναι η αγάπη στην ομορφιά των φύλλων τους χρώμα , το όμορφο τοπίο που βλέπουμε , που μας δίνει τόση αρμονία , και τα δέντρα μας δίνει το οξυγόνο της ζωής , σκιά , τροφή για τα ζώα , αλλά και για την ανθρωπότητα και τόσα πολλά πράγματα στον κόσμο να εκφράσουν την αγάπη τους με κάποιο τρόπο σαν τον ήλιο φως της ημέρας , δίνοντας μας την ηλιακή του και λάμπει κάθε μέρα σαν την αυγή της ημέρας ή από τον ήλιο και το φεγγάρι, το λιμάνι νύχτα που αλλάζει τη σοβαρότητα και το χρονοδιάγραμμα της καλλιέργειες στον κόσμο, ανάμεσα σε πολλά πράγματα , κλπ , .

Πρέπει να σπείρουν αγάπη στους ανθρώπους , θα πρέπει να αγαπούν τα παιδιά και την αγάπη μεταξύ των οικογενειών γιατί η αγάπη ψύχθηκε στο σημερινό κόσμο , μερικές φορές η ζωή δεν αξίζει τίποτα , να χαθεί εξαιτίας των κινητών αξιών και το φόβο του Θεού .

" Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Επειδή όλοι , ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ προσβάλλουν ΑΓΑΠΗ . " John William Ντουλάπα Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...