domingo, 16 de febrero de 2014

Що таке любов

Любов це те , ми вважаємо , є причиною живих людей , живих істот і той же Бог , в відсутність любові є тиша і спокій іноді деякі люди відчувають себе протилежністю любові є ненависть другом або інші , і саме тому так багато зла , війни та помсти і ворожнечі в світі серед людей.
Божа любов до людства відомо або сказав в Писанні , що Бог милостивий і довготерпіння з людством , тому що цей світ ми грішні гріховна природа , але Божа любов , як батько з нескінченним терпінням і милосердям , який завжди з нами , коли ми потребуємо його , так це називається , Отець вічності , Бог не проти наших гріхів Бог не зневажає зламаний і принижений скорботи серце за свої гріхи покаятися шукає прощення, який вітає діти , які народилися знову і вмирають із старим, то є любов до Бога.
Любов у людей або , як кажуть у людства або проявляється у багатьох відношеннях до інших людей в позитивну сторону любові , правда , чисто , люблячий , турботливий , добрий , шанобливо , справедливим , чесним , зрозуміло , доброякісними , добрий , доброзичливий і т.д., і т.д. , .
Негативно на народній любові , обсесивно , притяжательной , примхливого , незахищеною , inrespetuoso , незрозуміло , нечесно , несправедливо , і т.д., і т.д. , .
У тварин любов ми бачимо , що чоловіки і жінки з кожного виду злучатися і спостерігаючи за їх любовне гніздечко , коли їх діти народжуються там , поки вони приносять вашу їжу до її гнізда розплоду або ліжко ой , коли у вас вже є певний вік і зрілість звернутися до втечі або бігти вони повинні зробити своє власне життя , як це було раніше , і дати вашим дітям свободу шукати своє життя і продовжити свій цикл життя тварин.
У рослинах є любов в красі їхніх листів кольору , красиві пейзажі ми бачимо , що дає нам так багато гармонії , також дерева дає нам кисень життя , тінь , їжі для тварин , а також для людства і так багато речей , у світі , щоб висловити свою любов в деякому роді як світло дня сонце , даючи нам його сонячної і світить кожен день , як на зорі дня або з сонця і місяця , порт ніч , який змінює ступінь тяжкості і терміни польових культур у світі серед багатьох речей , і т.д. , .

Ми повинні сіяти любов в людях , ви повинні любити дітей і любов між сім'ями , тому що любов охолоджують в сучасному світі , іноді життя не коштує нічого , бути втрачені через з цінних паперів та страху Божому .

" ЛЮБОВ любить одним незалежно від Несправності Несправності тому що ми всі , ми все не так , і це вже зовсім інша образити ЛЮБОВ . " Джон Вільям Шафа Палац .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...