domingo, 16 de febrero de 2014

Шта је љубав

Љубав је нешто што осећамо јеразлог за живот људских бића , живе ствари иисти Бог , у одсуству љубави је мир и тишина понекад неки људи осећајусупротно од љубави је мржња други или други и то је разлог зашто толико зла , рат и освета и свађа у свету међу људима .
Божја љубав према човечанству је познат или је рекао у Писму да је Бог милостив и стрпљивост са човјечности јер је овај свет грешан смо грешни природа , али Божја љубав је као отац бескрајно стрпљење и милост која је увек уз нас када нам је потребно да се зовеОтац вечни , Бог не смета наша греси Бог неће презретискрушено и понизна срца туговала за своје грехе да се покаје тражећи опроштај који поздравља деца која су рођена и опет умре старцу , да јељубав према Богу .
Љубав код људи или као што кажу у човечанству је или се манифестује на много начина на друге људе у позитивном смислу љубави , истина , чист , пун љубави , брижан , љубазан , пун поштовања , фер , поштени , разумљиво , бенигна , љубазан , пријатељски , итд , итд , .
Негативно о љубави људи , опсесивно , посесиван, Мооди, несигурне, инреспетуосо , несхватљиво , непоштени , неправедан , итд , итд , .
У животињаљубав видимо да мушки и женски од сваке врсте паре и гледају своје љубавно гнездо када су њихова деца рођена тамо док они доносе храну да јој легло или кревет ои када већ имају одређени узраст и зрелост побећи или покренути они морају да направе свој живот као што су некада радили и дају својој деци слободу да тражи своје животе и наставити свој циклус животињског живота .
У биљкама је љубав у лепоти своје лишће боје ,прелепих пејзажа видимо , да нам даје толико хармонију , такође дрвеће нам даје кисеоник живота, боје , хране за животиње , као и за човечанство и толико ствари на свету да изразе своју љубав на неки начин као светлост дана сунца , дајући нам његова соларна и сија сваки дан као освит дана или из Сунца и Месеца , луци ноћ која мења озбиљност и време ратарских усева у свету међу многим стварима , итд , .

Морамо сеје љубав у људе , морате да волите децу и љубав између породице , јер љубав се хлади у данашњем свету , понекад живот не вреди ништа , бити изгубљен ЈЕРхартија од вредности истраха од Бога .

" Љубав је ЛОВИНГОСТАЛИ БЕЗ ОБЗИРА НА ГРЕШКАМА ГРЕШКАМА јер смо сви ми у праву и да је још вређа ЉУБАВ . " Џон Вилијам Цлосет палата .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...