domingo, 16 de febrero de 2014

Kas ir mīlestība

Mīlestība ir kaut kas, mēs uzskatām , iriemesls , lai dzīvotu cilvēkus , dzīves lietām unpats Dievs , ja nav mīlestības tur ir miers un klusums dažreiz daži cilvēki jūtaspretēja mīlestība ir naids otru vai citiem , un tas ir iemesls, kāpēc tik daudz ļauna , karš un atriebība un ķildas pasaulē starp cilvēkiem.
Dieva mīlestība pret cilvēci ir zināms vai teikts Svētajos Rakstos , ka Dievs ir žēlsirdīgs un pacietīgs ar cilvēci , jo šī pasaule ir grēcīga , mēs esam grēcīgi raksturs , bet Dieva mīlestība ir kā tēvs ar bezgalīgu pacietību un žēlsirdību , kas ir vienmēr ar mums, kad mums to vajag , lai tā saucMūžīgais Tēvs , Dievs nav prātā mūsu grēkus Dievs nav nicinātsalauzta un pazemīga sirds noskumis par saviem grēkiem nožēlot meklē savu piedošanu , kas pieņem bērni, kuri dzimuši atkal un mirst ar veco vīru , kas irDieva mīlestība .
Mīlestība uz cilvēkiem, vai kā saka cilvēce ir vai izpaužas dažādos veidos , lai citiem cilvēkiem pozitīvā veidā mīlestība ir patiess , tīrs , mīlošs , gādīgs , kind , cieņu , godīga , godīgs , saprotams , labdabīga , laipns , draudzīgs , utt , utt .
Negatīvu ietekmi uz cilvēku mīlestību , obsesīvi , piederošs, kaprīzs, nedrošas , inrespetuoso , nesaprotami , negodīgi , negodīgi, utt , utt, .
Dzīvniekiemmīlestība, mēs redzam , ka vīriešu un sieviešu katras sugas mate un skatoties viņu mīlestību ligzdu , kad viņu bērni ir dzimuši tur, kamēr tās dod savu pārtiku , lai viņas vaislas ligzdu vai gultas Oy , ja jums jau ir noteiktu vecumu un brieduma pakāpi veikt lidojumu vai palaist viņiem , lai padarītu savu dzīvi, kā viņi vienreiz izdarīja un dot saviem bērniem var brīvi meklēt savu dzīvi un turpināt savu ciklu dzīvnieku dzīvi.
Augi ir mīlestība skaistumu savas lapas krāsu ,skaista ainava mēs redzam , kas dod mums tik daudz harmoniju , kā arī koki dod mums skābekļa dzīvības , toni , barība dzīvniekiem , kā arī par cilvēces un tik daudz lietas pasaulē , lai paustu savu mīlestību kaut kādā veidā , kā gaismas dienu saule , dod mums savu saules un spīd katru dienu, jo dawn dienas vai no saules un mēness , ostas nakts , kas maina smagumu un laiku laukaugu pasaulē starp daudzām lietām , utt.

Mums ir sēt mīlestību cilvēkiem , jums ir mīlēt bērnus un mīlestību starp ģimenēm, jo ​​mīlestība ir atdzesēts mūsdienu pasaulē , dažkārt dzīve nav vērts kaut ko , tikt zaudēti sakarāar vērtspapīriem undievbijībā .

"Mīlestība ir mīlošsstarpā neatkarīgi Bojājumu defektiem , jo mēs visi , mēs visi nepareizi un tas jau ir cits apvainot mīlestība. " John William Skapis Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...