domingo, 16 de febrero de 2014

Ce este dragostea

Dragostea este ceva ce simt este motivul pentru ființele umane vii , lucruri de viață și același Dumnezeu , în absența iubirii nu este pace și liniște , uneori, unii oameni se simt opusul iubirii este ura alte sau alții și acesta este motivul pentru atât de mult rău , de război și de răzbunare și ceartă în lume printre oameni .
Dragostea lui Dumnezeu pentru omenire este cunoscut sau declarat în Scripturi că Dumnezeu este plin de milă și îndelungă răbdare cu umanitatea pentru că această lume este păcătoasă suntem natură păcătoasă , dar dragostea lui Dumnezeu este ca un tată cu răbdare infinită și milă , care este mereu cu noi atunci când avem nevoie de ea , deci este numit Părintele veșniciilor , Dumnezeu nu minte păcatele noastre lui Dumnezeu nu va disprețui o inimă zdrobită și smerit întristat de păcatele lor, să se pocăiască căutarea iertării lui care salută copiii care sunt născuți din nou și mor de omul cel vechi , care este iubirea lui Dumnezeu .
Iubire la om, sau cum se spune în umanitatea este sau se manifestă în mai multe moduri cu alte persoane într-un mod pozitiv de dragoste este , adevărat , curat , iubitor , grijuliu , un fel , respectuos , corect , onest , de înțeles , benigne , un fel , prietenos , etc , etc , .
Negativ pe dragostea oamenilor , obsesiv , posesiv , capricios , nesigur , inrespetuoso , de neînțeles , necinstit , nedrept , etc , etc , .
La animale iubirea vedem că de sex masculin și feminin de fiecare specie se împerecheze și uitam cuibul lor de dragoste , atunci când copiii lor se nasc acolo în timp ce ei aduc mâncarea la cuibul de puiet sau oy pat atunci când aveți deja o anumită vârstă și maturitate zborului ia sau termen care le au de a face viața lor așa cum au făcut-o o dată și da copiii dumneavoastră libertatea de a căuta viața lor și să continue ciclul lor de viață animală .
În plante este iubirea în frumusețea de culoarea lor frunze , peisaj frumos vedem , care ne dă atât de mult armonie , de asemenea, copacii ne dă oxigen de viață , umbră , hrană pentru animale și , de asemenea, pentru umanitate și atât de multe lucruri în lume să-și exprime dragostea lor într-un fel ca un soare zi lumina , oferindu-ne solar său și strălucește în fiecare zi, ca zorii de zi sau din soare și lună , portul noapte care schimbă severitatea și calendarul de culturi de câmp din lume, printre multe lucruri , etc , .

Trebuie să semeni dragoste în oameni , trebuie să iubești copiii și dragostea între familii, deoarece iubirea se răcește în lumea de astăzi , uneori, viața nu este în valoare de nimic , FI pierdut din cauza a Valorilor Mobiliare și frica de Dumnezeu .

"Dragostea este iubitor DE ALTĂ PARTE , INDIFERENT DE DEFECTE DEFECTE pentru că noi toți , noi toți greșit și asta e alta ofensa IUBIRE . " John William dulap Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...