domingo, 16 de febrero de 2014

Hvad er kærlighed

Kærlighed er noget, vi føler, er årsagen til levende mennesker , levende ting og den samme Gud , i fravær af kærlighed er der fred og ro til tider nogle mennesker føler det modsatte af kærlighed er had anden eller de andre , og det er grunden til at så megen ondskab, krig og hævn og ufred i verden blandt mennesker .
Guds kærlighed til menneskeheden er kendt, eller sagt i skrifterne, at Gud er barmhjertig og Langmodighed med menneskeheden , fordi denne verden er syndige vi er syndige natur , men Guds kærlighed er som en far med uendelig tålmodighed og nåde , der altid er med os, når vi har brug for det, så det kaldes Evigheds Fader , Gud ikke noget imod vores synder Gud vil ikke foragte en brudt og ydmyget hjerte bedrøvet for deres synder til at omvende søger hans tilgivelse , som hilser børn, der er født på ny og dør til den gamle mand , der er Guds kærlighed .
Kærlighed i mennesker, eller som de siger i menneskeheden , eller er manifesteret på mange måder til andre mennesker på en positiv måde kærlighed er , sandt, ren , kærlig , omsorgsfuld, venlig , respektfuld, fair, ærlig , forståelig, godartet , venlige, venlige , etc. , etc, .
Negativt på folks kærlighed , tvangstanker, rethaverisk , humørsyg , usikker , inrespetuoso , uforståelig , uærlig , uretfærdig , etc. , etc, .
Hos dyr den kærlighed, vi kan se, at mandlige og kvindelige af hver art parre sig og ser deres elskovsrede , når deres børn er født der , mens de bringer din mad til hendes yngelboet eller seng oy når du allerede har en vis alder og modenhed take flyvning eller løbe de nødt til at gøre deres eget liv , som de engang gjorde, og give dine børn frihed til at søge deres liv og fortsætte deres cyklus af dyreliv.
I planter er kærlighed i skønheden i deres blade farve , den smukke natur , vi ser, der giver os så meget harmoni , også træerne giver os ilt i livet, skygge , mad til dyr og også for menneskeheden og så mange ting i verden til at udtrykke deres kærlighed på en eller anden måde som en lys dag sol , hvilket giver os sin sol-og skinner hver dag, som daggry dagen eller ud af solen og månen , havnen nat , der ændrer sværhedsgraden og timingen af ​​markafgrøder i verden blandt mange ting , etc, .

Vi må tilså kærlighed i mennesker , er du nødt til at elske de børn og kærlighed mellem familier, fordi kærligheden blev afkølet i dagens verden , nogle gange livet er ikke noget værd , der bortfalder på grund værdipapirerne, og gudsfrygt .

" LOVE er kærlig DEN ANDEN UANSET FEJL FEJL fordi vi alle vi alle forkert, og det er en anden fornærme KÆRLIGHED. " John William Closet Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...