domingo, 16 de febrero de 2014

Mis on armastus

Armastus on midagi, mida me tunne on põhjus elavate inimeste, elusolendid ja sama Jumal , selle puudumisel armastus on rahu ja vaikus on mõnikord mõned inimesed arvavad vastupidist armastus on viha teist või teisi ja see on põhjus, miks nii palju kurja , sõda ja kättemaksu ja tülisid maailmas seas inimestel.
Jumala armastusest inimkonna vastu on tuntud või ütles pühakirja , et Jumal on armuline ja pika meelega inimkonna kuna see maailm on patune oleme patuse loomusega , vaid Jumala armastus on naguisa lõputu kannatlikkuse ja halastust , mis on alati meiega, kui me vajame seda , et ta on kutsutudIgavene Isa , Jumal ei pane meie patud Jumal ei põlgamurtud ja alandas südame kurvaks oma patte kahetsema otsib andestust , mis tervitab lapsed , kes on sündinud uuesti ja sureb vana mees, et on Jumala armastus .
Armastus inimestel või nagu öeldakse inimkond või avaldub mitmeti teistele inimestele positiivselt armastus on tõeline , puhas , armastav, hooliv , lahke, lugupidav, õiglane , aus , arusaadav, Hea-, lahke , sõbralik, jne , jne.
Negatiivselt inimeste armastus , obsessiiv , omastav , tujukas, ebakindel , inrespetuoso , arusaamatu , ebaaus , ebaõiglane , jne , jne.
Loomadellove me näeme, et mees ja naine iga liigi mate ja vaadates nende Lemmenpesä kui nende lapsed on sündinud seal , kui nad toovad oma toidu temaga haudme pesa või voodi oy kui sul on juba teatud vanuse või küpsusastme võtta lennu või perspektiivis nad peavad tegema oma elus , kui nad kord tegi ja anda oma lastelevabadust otsida oma elu ja jätkata tsükli loomade elu .
Taimedes on armastus ilu lehtede värv , looduskaunis näeme , et see annab meile nii palju harmoonia , samutipuud annab meile hapnikku elu varjus, loomasööt ja ka inimkonna ja nii palju asju maailmas väljendada oma armastust kuidagi niikerge päev päike , andes meile oma päikese ja särab iga päev koidikul päev või päikese ja kuu ,port öö , mis muudab ulatusest ja ajastusest põllukultuuride maailmas seas palju asju jne .

Peame külvata armastust inimesed , teil on armastadalapsi ja armastuse vahel peredele , sest armastus jahutati tänapäeva maailmas , mõnikord elu ei ole midagi väärt , TULEB kadunud, sest väärtpaberite ja Jumala kartuses .

"Armastus on armastavMUUD VAATAMATA VEAD Vead , sest me kõik me kõik valesti ja see on juba teine ​​solvata armastus. " John William Kapp Palace .

1 comentario:

  1. I am really surprised by the quality of your constant posts.
    Hi. Sir.. You really are a genius, I feel blessed to be a regular reader of such a blog Thanks so much.. -Onlinekaj💕💋 fonts copy paste
    muchWhat is love?

    ResponderEliminar

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...