domingo, 16 de febrero de 2014

Kas yra meilė

Meilė yra tai, ką mes manome yragyventi žmones , gyvenimo dalykų irpats Dievas priežasties, meilės nėra yra taikos ir ramybės kartais kai kurie žmonės jaučiasimeilės priešingybė yra neapykanta arba kitus ir tai , kodėl tiek daug blogio , karo ir keršto ir nesantaikos tarp žmonių pasaulyje.
Dievo meilė žmonijai yra žinomas arba sakė Raštuose , kad Dievas yra gailestingas ir kantrūs su žmonija , nes šis pasaulis yra nuodėmingas mes nuodėminga prigimtis , bet Dievo meilė yra kaip tėvas su begaline kantrybe ir gailestingumu , kuris visada su mumis, kai mums reikia , todėl tai vadinamaAmžinasis Tėvas , Dievas neturi proto mūsų nuodėmės Dievas nepaniekinsiskaldytų ir pažemintas širdies apžvelgęs ir nuliūdęs dėl jų nuodėmių atgailauti ieško jo atleidimą , kuris džiaugiasi vaikai , kurie gimė ir vėl mirti seniu , tai yraDievo meilė .
Meilė žmogui , arba kaip jie sako žmonijai arba pasireiškia daugeliu būdų, kitų žmonių teigiamą pusę meilė , tiesa , gryna , mylintis, rūpestingas , geras, pagarbus , teisingas, sąžiningas, suprantama, gerybiniai , geras, draugiškas, ir tt, ir tt, .
Neigiamai žmonių meilės, obsesinis , savininkiškas , Moody , nesaugus , inrespetuoso , nesuprantama , nesąžiningas, neteisingas, ir tt, ir tt, .
Gyvūnams,pažinčių matome, kad vyrų ir moterų kiekvienos rūšies mate ir žiūrėti savo meilės lizdą , kai jų vaikai ten gimė , kai jie priima maistą į savo veislinę lizdą ar lovos Oy , kai jūs jau turite tam tikrą amžių ir brandą imtis skrydžio arba paleisti jie turi padaryti savo gyvenime , nes jie kažkada ir duoti savo vaikams laisvę ieškoti savo gyvenimą ir toliau savo ciklą gyvūnų gyvenimą.
Augaluose yra meilė jų lapų spalva grožio,gražus gamtovaizdis matome , kad suteikia mums tiek daug harmonijos , taip pat medžiai suteikia mums deguonies gyvenimo , šešėliai , maistas gyvūnams ir žmonijai ir tiek daug dalykų pasaulyje išreikšti savo meilę tam tikru būdu , kaip šviesos dieną saulėje , suteikdamas mums jo saulės ir šviečia kiekvieną dieną kaip dienos aušros ar iš saulės ir mėnulio , uosto naktį, kad keičia sunkumą ir laiką lauko kultūrų pasaulyje tarp daugelio dalykų , ir tt, .

Mes turime sėti meilę žmonėms , jūs turite mylėti vaikus ir meilę tarp šeimos , nes meilė buvo aušinamas šiandieniniame pasaulyje , kartais gyvenimas nėra nieko verta , prarasti dėlvertybinių popierių irDievo baimė .

" Meilė yra mylintisKITA NESVARBU gedimų KLAIDOMIS nes mes , mes visi blogai ir tai jau kita įžeisti myliu". John William spinta rūmai.

1 comentario:

  1. Hi sir... I am really surprised by the quality of your constant posts.You really are a genius, I feel blessed to be a regular reader of such a blog Thanks so much
    onlinekaj.com/
    Whatisloved.com
    font copy and paste

    ResponderEliminar

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...