domingo, 16 de febrero de 2014

Какво е любовта

Любовта е нещо, което чувствам е причината за живи човешки същества , живеещи неща и същи Бог , в отсъствието на любов има мир и спокойствие понякога някои хора се чувстват обратното на любовта е омраза друга или други, и това е защо толкова много зло , война и отмъщение и кавги в света сред хората.
Божията любов към човечеството е известно или се казва в Писанията , че Бог е милостив и дълготърпелив с човечеството , защото този свят е грешен сме грешна природа , но Божията любов е като баща с безкрайно търпение и милост , която винаги е с нас, когато имаме нужда от него, така че се нарича Вечен Отец , Бог няма нищо против нашите грехове Бог не ще презре съкрушено и смирено сърце наскърби за греховете си , да се покаят търси прошка , която приветства деца, които се раждат и умират отново към стареца , че е любовта на Бога.
Любовта на човека или както казват в човечеството е или се проявява по много начини към други хора по положителен начин любовта е , вярно , чист , любящ , грижовен , мил , почтителен , справедлив , честен, разбираемо, доброкачествена , мил , приятелски, и т.н. , и т.н., .
Негативно върху любовта на хората , обсесивно , властна , мрачна, несигурен , inrespetuoso , непонятно , нечестни , нечестни и т.н., и т.н., .
При животни любовта ние виждаме, че мъжки и женски от всеки вид се чифтосват и да гледам си любовно гнездо , когато децата им са родени там, докато те носят вашата храна, за да пилците си гнездо или легло Oy , когато вече имате определена възраст и зрялост полетът излитане или план те трябва да направят своя собствен живот , тъй като те веднъж не и да даде на децата си свободата да търси живота си и да продължат своя цикъл на живот на животните.
При растенията е любов в красотата на тяхната листа цвят, красива природа , което виждаме , което ни дава толкова много хармония, също дърветата ни дава кислород на живот , сянка, храна за животни , а също и за човечеството и толкова много неща в света, за да изразят любовта си по някакъв начин, като светло дни слънце, даващи ни си слънчева и грее всеки ден, тъй като в зората на деня или от слънце и луна , пристанището нощ , която променя тежестта и времето на полски култури в света, наред с много неща , и т.н., .

Ние трябва да сеят любов в хората, че трябва да обичате децата и любовта между семействата , защото любовта се охлажда в днешния свят , понякога животът не струва нищо , да бъдат загубени , ЗАЩОТО НА ЦЕННИ КНИЖА И страх от Бога .

" Любовта е любов към ДРУГА НЕЗАВИСИМО ОТ Недостатъци НЕДОСТАТЪЦИ защото всички ние , всички ние погрешно и това е друга обиждат LOVE . " John William Closet Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...