domingo, 16 de febrero de 2014

Mitä on rakkaus

Rakkaus on jotain tunnemme onsyy elää ihmisten, elollinen jasama Jumala , ilman rakkautta on rauhaa ja hiljaisuutta joskus jotkut ihmiset tuntevatrakkauden vastakohta on viha toiseen tai toisiin , ja tämä on, miksi niin paljon pahaa , sotaa ja kostoa ja riitaa maailmassa ihmisten keskuudessa .
Jumalan rakkaus ihmiskuntaa tiedetään tai sanotaanpyhissä kirjoituksissa , että Jumala on armollinen ja pitkämielinen ihmiskuntaa , koska tämä maailma on syntinen olemme syntisen luontonsa , mutta Jumalan rakkaus on kuinisä ääretön kärsivällisyys ja armo , joka on aina kanssamme , kun sitä tarvitsemme niin sitä kutsutaanIankaikkinen Isä , Jumala ei välitä meidän syntimme Jumala ei halveksisärkynyt ja nöyrä sydän suri syntinsä parannuksen hakevat häneltä anteeksi , jossa kannatettiin lapset, jotka ovat syntyneet uudelleen ja kuollavanha mies , joka onJumalan rakkaus .
Rakastan ihmisissä tai kuten sanotaan ihmiskunta on tai ilmenee monin tavoin muita ihmisiä positiivisella tavalla rakkaus on , totta , puhdas , rakastava , huolehtiva , ystävällinen , kunnioittava , oikeudenmukainen , rehellinen , ymmärrettävää , hyvänlaatuinen , laji , ystävällinen , jne. , jne , .
Kielteisesti ihmisten rakkaus , pakko , omistushaluinen , oikukas, turvaton , inrespetuoso , käsittämätöntä , epärehellinen , epäoikeudenmukainen , jne. , jne , .
Eläimillärakkaus näemme, että miehen ja naisen kunkin lajin mate ja katsella niiden lemmenpesä , kun heidän lapsensa ovat syntyneet siellä, kun ne tuo ruokaa hänen hautoa pesä tai sängyssä oy kun sinulla on jotietyn iän ja kehitystason lentoon tai ajaa heidän täytyy tehdä omaa elämäänsä kuin ennen ja antaa lapsesivapaus etsiä elämäänsä ja jatkaa sykli eläinten elämää .
Kasveissa on rakkauttakauneutta lehdet väri ,kauniit maisemat näemme , että antaa meille niin paljon harmoniaa , myöspuut antaa meille happea elämän varjossa, ruokaa eläimille ja myös ihmiskuntaa ja niin monet asiat maailmassa ilmaista rakkautta jollain tavalla kuinvalo päivän aurinko , joka antaa meille hänen aurinko ja paistaa joka päiväkynnyksellä päivän tai ulosauringon ja kuun ,portti yö , joka muuttaavakavuus ja ajoitus peltokasvien maailmassa joukossa monia asioita , jne , .

Meidän täytyy kylvää rakkautta ihmisiä , sinun täytyy rakastaalapsia ja rakkauden välillä perheille, koska rakkaus jäähdytettiin nykymaailmassa , joskus elämä ei ole minkään arvoinen , MENETETÄÄN KOSKASecurities andJumalan pelossa.

"Rakkaus on rakastavaMUUT RIIPPUMATTA häiriöitä Häiriö Häiriöiden koska me kaikki , me kaikki pieleen ja se on toinen loukata LOVE . " John William Closet Palace .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...