lunes, 29 de octubre de 2012

päivittäin elävät jokapäiväistä viisautta



jokapäiväisessä elämässä kertoo arkipäivän asioita elämässä tai tapauksissa tai kysymyksiä jokapäiväiseen elämään paperi on paradoksi ongelmia tai esimerkkejä ihmisten elämään, mitä meillä on, että missä olemme menossa nähdä kysymys jotain tai tiettyä aihetta ovat paradigma esimerkkejä asioista, jotka ovat absoluuttisia totuuksia tai on, että on olemassa aina kysymyksiä ja vastauksia arjen jokapäiväistä.

Mielenkiintoista on, että elämme ikuisesti elämään suunnitelman ottamatta huomioon ongelmia, vaikeuksia tai vastoinkäymisiä aina näyttää positiivisuuden mitä teemme ja aina katsomassa tätä, tietäen, että meidän on mentävä eteenpäin elämässä, koska siellä on ongelma lainkaan ja ratkaisu, joka antaa meille positiivinen tai negatiivinen tulos tarkoittaa saavutuksia tai vaikeuksia elämässämme.

On osattava elää ollakseen menestyksekäs jokapäiväisessä elämässä, ja jos meillä on ongelmia tai vaikeuksia esteitä voimme voittaa vähitellen kulkee päivän tai työskentelee uhraus etsimme jatkuvasti jättäessään korjaamaan virheemme keskenään parempi päivä meidän työn, opintojen tai mitä kehitämme saavuttaa jokapäiväisessä elämässä toimintaa.

"Sinun täytyy elää riippumatta ONGELMIA vastoinkäymiset tai vaikeuksia, jotka tulevat meidän aina katsomassa".

Lähettäjä John William palatsin vaatekaappi

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...