lunes, 29 de octubre de 2012

ζουν καθημερινά καθημερινή σοφία



στην καθημερινή ζωή, εξηγεί καθημερινά πράγματα της ζωής ή υποθέσεις ή θέματα στην καθημερινή ζωή του χαρτί μας είναι ένα παράδοξο των προβλημάτων ή παραδείγματα στη ζωή των ανθρώπων, αυτό που έχουμε είναι ότι όπου και αν πρόκειται για να δείτε μια ερώτηση για κάτι ή ένα συγκεκριμένο θέμα είναι τα παραδείγματα παράδειγμα των πραγμάτων που είναι απόλυτες αλήθειες ή το θέμα είναι ότι υπάρχουν πάντα ερωτήσεις με τις απαντήσεις της καθημερινής ζωής κάθε μέρα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ζούμε για πάντα με ένα σχέδιο ζωής χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα προβλήματα, δυσκολίες ή αντιξοότητες πάντα δείχνει θετικότητα στα πράγματα που κάνουμε πάντα και βλέποντας αυτό, γνωρίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσουμε προς τα εμπρός στη ζωή, επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα σε όλα και μια λύση που θα μας δώσει ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι τα επιτεύγματα ή τις δυσκολίες στη ζωή μας.

Κάποιος πρέπει να γνωρίζουν πώς να ζει για να είναι επιτυχής στην καθημερινή ζωή και αν έχουμε προβλήματα ή δυσκολίες είναι εμπόδια που μπορούμε να ξεπεράσουμε σταδιακά με το πέρασμα των ημερών, ή σε συνεργασία με μια θυσία είμαστε πάντα ψάχνει παραλείποντας να διορθώσουμε τα λάθη μας με κάθε καλύτερη μέρα στη δουλειά, τις σπουδές μας, ή ό, τι έχουμε αναπτύξει για να επιτευχθεί σε δραστηριότητες της καθημερινής ζωής μας.

«Πρέπει να ζήσεις τη ζωή, ανεξάρτητα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, αντιξοότητες ή δυσκολίες που έρχονται πάντα βλέποντας μας".

Αναρτήθηκε από John William ντουλάπα παλάτι

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El emprendedor ve las crisis como oportunidades

El emprendedor tiene que ver las oportunidades que no pueden ver otras personas en las crisis. El emprendedor debe creer que nuevas ideas d...